The Olympic Games
Everyday Geomatics
استفاده از نقشه برداری در بازیهای المپیک 2012
بازی های المپیک سال 2012، در تابستان و در لندن، انگلستان برگزار شد. برای اولین بار در تاریخچه بازی های المپیک مدرن، شهر توسط کمیته بین المللی المپیک انتخاب شده است .پس از سال 1908 و 1948، میزبانی این بازی ها برای سومین بار در لندن برگزار شد.
حدودا 11،000 ورزشکار از بیش از 200 کشور جهان در رقابت26 رشته ورزشی مختلف برای به دست آوردن یکی از 300 مدال طلا رقابت می کنند.
بسیاری از وقایع باعث می شد که در تصمیم گیری هیئت داوران در مواردی مثل عبور از خط پایان و یا اندازه گیری فاصله ها دچار خطا شود.
در اینجا ست که نقشه برداری به کمک هیئت داوران می آید.
ورزشهایی مانند پرش طول، پرتاب وزنه، چکش پرتاب و غیره ... با تعیین فاصله می توان تصمیم گرفت،که در آن رقبایی که بیشتر پرش و یا دورترین یا طولانی ترین فاصله را انداخته اند برنده مدال طلا هستند. برای سالها، مقامات از نوار برای اندازه گیری تعیین فاصله استفاده می کردند که واضح است این روش نادرست و وقت گیر است و حتی گاهی برای داوران خطرناک می باشد . مثل رشته پرتاب نیزه .
امروزه کل ایستگاههای برداشت اطلاعات از زمینهای بازی متصل به اسکروبرد بزرگ و سیستم های رایانه است که به منظور ارائه نتایج در زمان واقعی به تماشاگران و بینندگان تلویزیون تهیه شده است.
یک مقاله که در یک نشریه خارجی درج شده بود .این مقاله رو هیچ جای وبلاگها و سایتهای ایرانی ندیم........ امیداوارم براتون جالب باشه .........ممکنه ترجمه جالبی نشده باشه .. اما در حد توانم سعی کردم خلاصه ش کنم و روان باشه.
هر گونه کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.
نظرات شما عزیزان:
ارسال توسط rahpardaz
آخرین مطالب